5/20/2012

HUPS...


Palasimme viikonlopun vietosta vanhemmiltani. Kotiovea avatessani huomasin sen olevankin auki. Äkkiä tarkistus, onhan kaikki tallessa ja olihan tavarat paikoillaan. Huh onneksi, sillä olen saarnannut miehelleni,että hän ei paina ovea kunnolla kiinni ja nyt minä hölmö jätin sen auki. No näin maalla, edelliset asunnon omistajat sanoivat,että heilläkin oli ovi jatkuvasti lukitsematta ja ulkona vara-avain hyvin näkyvässä paikassa. Itse en kuitenkaan uskalla jättää ovea lukitsematta, vaikka veisin koirat vain lyhyelle lenkille.


Tänään on tehty puutarhahommia ja sen kyllä huomaa kipeästä selästä. Laitoin vanhemmillani suihkulähteen paikoilleen,kitkin kasvimaan ja kylvin herneet.
Vielä olisi oman pikkupihan laittoa kesäkuntoon, pensaiden, kukkien ja taimien istutusta. Tomaatin taimet pitäisi siirtää isompiin ruukkuihin, jos niitä on enää yhtään elossa, jollain ilveellä olen onnistunut tappamaan niistä ainakin puolet.
Mummoni toi tänään tuliaisia Tallinnasta, 600g novitan luonnonvalkoista lankaa, nyt lankaa päiväpeittoa varten. He olivat ystävänsä kanssa käyneet Karnaluksin käsityötarviketukussa,sinne on kyllä päästävä vielä tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti